Andre etappe


Øfstivollen-Kvitfjellhytta

Etter en god natts søvn i den idylliske Øfstivollen, våknet vi til strålende fint vær, mildt og vindstille.


Som avtalt tok Tone Lise oss gjennom en deilig yogaøkt, fantastisk start på dagen. Jeg sliter i tillegg til den skadde armen, men en veldig kranglete rygg. Dette gjør at jeg sliter litt, men håper det skal gå bra.

Frokosten nøt vi utendørs, det lover godt for en god dag.


Jeg kunne levd av kaffe intravenøst, så det må nedpå endel kopper om morgenen når jeg har roen og tid til det. Tone Lise prioriterte trigger-behandling på seg selv med en golfball. Hver dine lyster, hehe…


Idag skal vi gå fra Øfstivollen til Kvitfjellhytta, som er en ca lik etappe som igår. Det vil si at vi skal nyte dagen, og har god tid. Vi har gått av hovedstien, siden vi delte første etappen opp i 2.

Så første oppgave i dag, ble å finne veien til hovedstien uten å rote for mye oppi skogene og myrene her. Vi la en god plan, og fulgte den.

Ruten tilbake hovedstien var merket med blått, så det gikk greit. Vi fant ingen steder noe skriftlig om at løypa var blåmerket, men tok en sjanse. Så da vi kom til hovedløypa hadde vi 6 kilometer igjen til Kvitfjellhytta.

Der var masse myr idag og, den ene myra etter den andre. Så skoene til Tone Lise var våte etter kort tid. Heldigvis er vi begge i godt humør uansett, og koser oss.


Vi hadde en lang god lunsj midt oppi en myr, det er et utrolig vakkert område.

Masse skog, myr, ville blomster og utrolig fint.


Det blir alltid noen kaffepauser og iløpet av dagen, det er ferie og vi skal bruke tiden og nyte det.

Da vi kom frem til hytta, var der ingen andre der.

Vi fikk «badet» og vasket klærne. Jeg har et sett jeg går i, og et sett til å bruke på hytta. Godt å få vasket opp turklæne, og ikke minst få vasket oss selv ordentlig. Etter en stund kom der flere på hytta, en familie på 4, samt 2 eldre damer. Disse skal vi ha følge med hele turen.


Så nå skal vi nyte kvelde her, spise masse digg, drikke vin, og pleie såre ben. Så gleder vi oss til imorgen, da er det en kort etappe til Prestøyhytta❤️

Dagens middag àla Tone Lise: Trønder-sodd
#liveterbestute
Dette innlegget ble publisert i Ferien 2021 og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar