Fjellferien 2016 dag 5


Innlegg nr 5I dag står både Hornindalsrokken og pakking/flytting på programmet. Da blir det ganske hektisk i hytta, når 10 stk skal pakke, spise, rydde og gjøre seg klar til tur. Etter turen i dag, kjører vi til Åndalsnes. Der skal vi være i 2 netter.


Turen til Hornindalsrokken starter ved Hornindalsetra, og er på ca 8 km hver vei. Når vi står og ser opp, så er det nesten ikke å tro at der går en sti opp den fjellveggen. 


Bratt som bare det oppover. Høydeskrekken river og sliter, men jeg klarer å holde det under kontroll. Oppe på første platå har vi en lang matpause, og nyter solen og fjellet/utsikten. 


Siste del av turen går endel på snø og småstein i skråninger. Deretter kommer vi opp til et smalt parti med syke høyder på hver side, som ender i en varde. Det var bare helt fantastisk å komme opp dit. Jeg hadde grudd meg, men det gikk kjempefint. Vel oppe fikk vi til og med tatt et fellesbilde. Naturen rundt oss er bare helt magisk! Turen ned forløp helt fint, så var det bare å sette nesen mot Åndalsnes og nye fjell. Har hørt det blir Romsdalseggen imorgen.

Knærne var også veldig gode i dag, nesten ikke vondt i det hele tatt. Utrolig deilig, da kan jeg kanskje være med på tur i morgen og. 

Denne ferien svarer absolutt til forventningene, er bare helt fantastisk! 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Fjellferien 2016 og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s