Innlegg nr 8


Torsdag

Dagen i New Dehli startet som «any other day», med trening og frokost. Jeg er imponert over utvalget og kvaliteten på maten der vi har bodd.  Edit
   

Vi 4 ble enige på forhånd om å dra til Lotus tempelet, det ligner på operahuset i Sidney, og er et kjent landemerke i Dehli. Dette er et tempel hvor alle, uansett religion, kan sette seg bed i og be til sin gud. Igjen ble vi dagens freak-show, men Morten er flink til å beskytte sine 3 koner, så når han tar denne strenge tonen, trekker de seg fint tilbake. De ler, peker og tar bilder helt åpent. Begynner å bli veldig vant med det. Tempelet var nydelig, kjekt å få med seg sånt.

   
   Så startet vi på veien til Ambala, det er varmt og masse trafikk. I veikryssene kommer unge gutter og selger kaldt vann, heldigvis. Når en av oss først har kjøpt noe, sprer det seg fort og «alle» stimler rundt vår bil i håp om å få tjent en slant. Jeg synes jo så synd på de, at jeg har lyst å gi penger til alle. 

   

  

  

Vi stoppet for lunsj på landsbygda et sted. Vi var skikkelig skeptiske, men sjåføren mente det var bra. Vi var fortsatt skeptiske, så vi ble enige om å sjekke toalettet, hvis det var ok så pleier stedet å være ok. Vi endte opp der, stedet var stappfullt og maten var god. Nan brødet var syyyykt godt, og da trenger ikke jeg noe mer.

   

  

  

Vel fremme i Ambala, skulle vi sjekke hotellet. Piyush er litt bekymret for at vi ikke skal synes det er fint nok, det som Silky sin familie hadde bestilt. Det er samme stedet bryllupet skal være, og det hadde vært fantastisk å bo der. Mauri og Morten sjekket det, og vi ble enige om å bo her. Jeg synes det hadde vært uhøflig å ikke ville bo her. Silky sin bror, Vikas har bestilt og betalt alt for oss. Veldig snilt og da hadde det føltes veldig uhøflig å si det ikke var godt nok. Så jeg flirte litt når vi kom på rommet, og Mauri fant en 3 cm stor kakerlakk på rommet. 

  
Sånt lever vi greit med.

Deretter ble det fest på rommet mitt. Vikas hadde organisert hennamaling til oss, som en forberedelse til bryllupet imorgen. De har til og med ordnet medvitne for sminking og ordning på beauty salong til oss imorgen. 

   
      Hadde en herlig kveld, alle mann. Morten greide til og med nesten å få oss online, selv om de ikke hadde wifi her. 

Da er det bare å sove og lade opp til en laaaaaaang dag i morgen. Starter i tempelet kl 08. 
We are out peeps!! 

  

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bryllup i India, Uncategorized og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s