Innlegg nr 7


Onsdag
Det var en trett men presis gjeng som ble plukket opp av sjåføren kl 05 00. Agra var neste stoppested, ca 4 timer kjøring fra Jaipur. 
Av alle ting, så fikk vi regn på turen, jeg håpet bare det ville gi seg før Taj Mahal, og det gjorde det. Mye spennende å se langs veien, så tiden gikk fort. 

Frokosten ble inntatt langs veien, hotellet hadde vært hyggelige og sendt med oss niste.  

Taj Mahal var fantastisk. Vi måtte parkere en km fra, så bør vi fraktet bort med hest og kjerre. Det var en spesiell følelse å komme hit, som er så kjent. Det var utrolig vakkert.   

         Taj Mahal ble bygget til minne om en kone til kong Shah Jahan, som døde i barsel på 1700-tallet. De brukte 22 år på å bygge det. Det blir ansett å være meget raskt, tatt i betraktning detaljnivået og mangel på maskiner/hjelpemidler. Det var varmt å gå rundt ute, det var ca 45 grader og en del sol. Vi alle bifalt Randi sitt forslag om forfriskninger på Hotel Uberoi. Der hadde vi en fantastisk lunsj, og hyggelig prat med noen veldig utadvendte kelnere.    

       Etter Taj Mahal vendte vi nesen mot New Dehli, har skal vi bo en natt, før vi drar videre til Ambala og mer bryllupsfeiring imorgen. Mellom Taj Mahal/Agra og New Dehli var der flott 4- felts motorvei, så det gikk unna i 110 km/h hele turen. Jeg, Mauri og Randi fikk sovet litt også på veien, det gjorde veldig godt. Morten satt fremme, og heldigvis sov ikke han, for plutselig duppet sjåføren av, det kunne gått riktig ille. Morten måtte dunke ordentlig i Mittun, som han heter, for å vekke han. Så da var det full stopp og få i han noe kaffe. Vi har vært veldig trygge på sjåføren, så jeg håper dettevar et engangs uhell, han hadde jo også vært oppe like tidlig som oss. Heldigvis gikk det godt.  

I New Dehli bor der ca 20 millioner mennesker. Til og med langs motorveien bor folk i provisoriske telt langs veien. Vi havnet midt i rushet, så det tok sin tid å komme til hotellet.
Vel fremme var det bare å nyte et ordentlig flott luksus hotell, får nesten litt dårlig samvittighet med tanke på hvordan mange andre her har det. Kvelden ble tilbragt med middag, drikke og godt lag på hotellet, fredelig og godt.    

     I’m out peeps, off to Ambala tomorrow… 😇😇😊☺️😍

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bryllup i India og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s