Innlegg nr 5


Innlegg nr 5Tirsdag

Minnene fra det fantastisk bryllupet i går, gir en god følelse. Fantastisk varme, glade, inkluderende og rause mennesker. Her er vi litt «freak-show» i starten, pga høyde, blekhet osv…fremmede tar bilder av oss, og spør ofte om de kan få bilde sammen med en av oss. Festlig, nesten som på sirkus. Så da vi ankom bryllupet i går, stirret folk som forventet. Når de da ser hvordan vi engasjerer oss i dette, deltar og koser oss, så blir vi fort «en av de».  

  
Dagen idag startet som i går med en fantastisk frokost, deretter en treningsøkt. Mauri skulle kose seg i SPA et, og de andre ville bare slappe av. Det er et tett og travelt program, så vi må alle finne vår måte å slappe av/hente energi på.
   
 Idag dro vi sammen med vår trofaste sjåfør, til gamlebyen. Først sjekket vi ut City Palace. Flott arkitektur og dekorering. Må nok finne ut mer om dette slottet og andre steder når vi kommer hjem. 

   
     Vi har aldri vært så nære å være rockestjerner som det vi var idag, hundrevis av bilder er blitt tatt av oss, vi har nok havnet på endel indiske Facebook sider. Du kan se de står og samler mot for å komme bort, og når en først tør, så kaster de andre seg og over oss. Det ble så ille at vi var nødt å begynne å si nei. De tar bilder uansett, men vi måtte slutte å stille oss opp sammen med de. 

 
Sjåføren vår:

   

Etter City Palace dro vi til Amber Fort

   
  

               
Water Palace:

   
 
Etter en lang dag på sightseeing, nøt vi en herlig lunsj ute på hotellet vårt. Jeg et jo i ferd med å sulte ihjel, har ikke spist på 7 timer, og i tillegg har jeg trent i mellomtiden. Så da nan-brødene og resten av maten/vinen kom på bordet, kastet vi oss over den. Mette og tilfredse kunne vi bare konstatere at dette hadde vært nok en bra dag så langt.

   
   Straks klar for bryllupsmiddag nr 2.
So long peeps👍😘

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bryllup i India og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s