Innlegg nr 4


Mandags kveld, bryllupsmiddag nr 1:

Så er vi klar for bryllup, i allefall første seremonien sammen med Piyush sin familie/slekt/venner, samt en delegasjon fra Silky’s familie.  

  
Ingenting er overlatt tilfeldigheter, alt er utrolig gjennomført.

Her er invitasjonen vi fikk: 

  

Bryllupet holdes på Ramada Hotel. Jeg kan ikke engang begynne å forklare hvor viktig bryllup er her i India. Har spares det ikke på noe, uansett hvor mye/lite du har i livet. Foreldrene begynner å spare til bryllup fra barna er små. Seremonien starter med brudgommen, foreldrene hans og hennes og en hindu prest, sitter på scenen, og presten messer og ber. Det er ingen som vet helt når tid det vil passe bruden å dukke opp, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. 

Masse flotte kjoler og klær, det ene mer glorete enn det andre, men allikevel helt fantastisk. Jeg kan se at Piyush er preget av stundens alvor, og så utrolig flott han var i kongeblå indisk dress og nystelt.  

Omsider dukket Silky opp, og en flere timer lang seremoni fulgte, med musikken dunkende i bakgrunnen. Det var gaveoverrekkelse fra begge sider, alle gjestene måtte mate brudeparet med noe marengs-lignende, fotografering, mer mating av brudeparet, kake denne gangen, mer fotografering. Det hele er en spesiell opplevelse, og kan ikke beskrives.   

     Jeg kunne blitt fort rund og god i dette landet, det er jo favoritt maten min hvert måltid: god tikka-lignende saus og hjemmelagde tynne nan-brød, yummi! Maten i bryllupet var ekstra velsmakende, og sinnsykt mange retter. Alt serveres som stående buffet, siden der er så mye folk.

  
Det danses på skikkelig Bollywood vis med masse indiske rytmer og alle mann på dansegulvet. Så er det bare om å gjøre å vrikke seg som best man kan, med armene opp i lufta.   

Bruden med familie dro hjem igjen samme kveld, så Piyush møter ikke sin brud igjen før neste seremoni på fredag i Ambala. Det har vært en lang dag/kveld men vi ble inviterte hjem til Piyush sin bror og kona, Pradeek/Sheena. Da stiller man opp samme hva klokka er og hvor trett du er. 

Det har vært en lang og innholdsrik dag, men nå er det kveld og godnatt. Her er noen bilder fra bryllupet:

   
           

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bryllup i India og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s