Innlegg nr 2 


Søndag: 
Vel på plass på hotellet i Jaipur, så var det bare å begynne å nyte: vinen på plass og massasje bestilt. Massasjen var fantastisk, akkurat det en stresset og reisetrett kropp trengte.

  
Varmen var ikke så ille, så jeg nøt en time i sola også. Det er bare å avkjøle seg litt i bassenget, og drikke mye- så er det helt good med soling etter en kald vår hjemme. 

  
India er et land hvor det er enklest å si at ingenting virker: ingen gater er hele, nesten ingen lover gjelder, trafikken er kaos, de fleste er lutfattige, dyrene går løse rundt i gatene, husene er falt sammen, og sånn kunne jeg fortsatt. Når der samtidig bor 1,2 milliarder mennesker,og ca 500 millioner er arbeidsledige, så kan du tenke deg kaoset. I trafikken er det bare å gi bånn pinne, både på gassen og burta, og håpe at barn,dyr og andre biler flytter seg når du kommer susende i 100 km/t. 
  
Det som allikevel slår meg mest, er allikevel tilfredsheten hos menneskene, i det minste hos de som lever over sultegrensen. Der er et hav av mennesker, farver og lyder over alt. 

  
Idet sjåføren hentet oss på hotellet i kveld, møtte vi denne herren sammen med to ladies som han breste seg for. 

    

Turen gikk til et sted vi trodde vi skulle spise med en gang. Greien her er at alt tar flere timer lenger enn du tror. Så da vi fikk beskjed om å være klar Kl 18 45 tenkte jeg at det kanskje var mat Kl 20…. Først ble vi tatt med i en park «over India», vet ikke hva jeg skal sammenligne det med, men de var tydeligvis veldig stolte over den. Det var et hyggelig sted med fin stemning og mye å se. Så middagen var tydeligvis ikke enda. Kl 22 var det endelig klar for mat. På en indisk restaurant hvor maten ble servert i skåler laget av blader. Det var som et indisk tapas sted.  

   
 Jeg elsket maten der, masse gode sterke smaker, sammen med godt brød. Alt var vegetar. Just my kind of place. 

  
Så var det kveld. I morgen er første bryllups seremoni, så det blir en lang dag med fest og basar til langt på natt. 

  
Godnatt fra Jaipur😘😘😘

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bryllup i India og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s