Første dag i India


I Frankfurt hadde vi ca 4 timer venting, da gjelder det å nyte istedenfor å kjede seg. Så det ble rødvin, frokost og kos på en hyggelig cafe.   
Etter en lang og avslappende fly-reise, kom vi omsider frem til New Dehli rundt midnatt. Der ble vi forespeilt å måtte vente 5-10 minutt, som ble til over 1,5 timer, fordi jeg klarte å glemme tax-free posen på flyet😂 vi ventet og ventet, og var i ferd med å gi opp, da en hyggelig service mann kom med min verdifulle vin og parfyme. Mauri mente vi måtte ha den etterlengtede posen med på bildet…. 😉  

Deretter ventet bil og sjåfør, for å kjøre oss til Jaipur ca 30 mil på indiske veier… Med andre ord så gikk natten. Prøvde å få sove litt og takket være nakkepute, øyebind, ørepropper og melatonin, så ble ikke natten så aller verst.   

Der er HOT her, ca 45 grader da vi landet… Og hele landet har en særegen lukt: krydder, svette og eksos.. Fantastisk!! Regner med der blir intenst når vi får sol i tillegg🌞🌞🌞

Kult med alle dyrene her, ikke minst kyrne som henger rundt i gatene og over alt. I tillegg har du både kameler, elefanter og hvite hester overalt.  

 

Det første vi gjorde etter ankomst Jaipur, var å dra hjem til Piyush sin familie for å spise frokost. Foreldrene kan ingenting engelsk, så det gikk i smil, nikk og «Namaste», som er kjent fra yoga, men i India brukes det som «Hallo/hei».   

Deretter bar det avgårde til Piyush sin brors fabrikk, hvor vi ordnet med klær til bryllupet. Da nærmer det seg tålegrensen til oss alle, etter å ha vært på farten i ca 30 timer.

 

Så nå er det hotellet neste. Hotellet er fantastisk. Nå skal jeg legge meg på senga, med bena høyt og nyte et glass rødvin.  

Hilsen sliten globetrotter&friends😇

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bryllup i India, Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s