New Hope Cambodia


New Hope!!!

NH er en non-profit organisasjon som jobber for å hjelpe fattige Kambodjanske unger til et bedre liv. De to viktigste satsingsområdene deres er utdanning og helse.

De driver en stor skole, med flere hundre elever. Her lærer de engelsk, matte, Khmer og andre fag de trenger for å få seg en jobb, og komme seg ut av fattigdommen.

Sykehuset deres, gjør all slags helsearbeid, alt fra småskader, malaria, fødsler, sterilisering og så videre. Det offentlige sykehuset er ikke hverken rent eller særlig bra, så dette er viktig arbeid.

I tillegg driver de en gård, et fiskeoppdrett, og er hjem for ekstremtfattige hjemløse familier, hvor det for øyeblikket bor 3 familier, med til sammen 11 unger. Disse måtte alle bodd på gaten uten NH. Nå lærer de å forsørge seg selv, de lærer om familieplanlegging, og annet som vi tar for gitt.

Det er et fantastisk arbeid de gjør. De er avhengig av frivillige og gaver/donasjoner for å kunne drive. De står for 30% av kostnadene selv med gården, fiskeoppdrettet osv, resten må de skaffe via donasjoner. Hvis du har lyst å gi, og jeg vet alle pengene blir brukt der de skal, så gå inn og se på http://www.newhopecambodia.com

Det nytter, jeg har sett det selv…

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s