Hue


I dag stod noe litt mer kulturelt på tapetet: den forbudte by først, så en padoga, som er et tempel, formet som et tårn. Her er der avdelinger for munker, nonner, wanna-bees og hang-arounds 🙂 Den forbudte by, var nokså lik den jeg var i i Beijing, det er derfra de har hentet inspirasjonen.

Lunsjen idag var på et veldig typisk vietnamesisk sted, hvor faren i huset serverte, han var i tilleg døv, mor stod på kjøkkenet, og resten av slekta hang rundt omkring i inngangsetasjen. De hadde en slags flaskeåpner ,som den døve faren lager, og deler ut til kundene, og som takk, må du ta bilde av deg selv, sammen med flaskeåpneren, ved et kjent sted i ditt eget land, og så sende dette bildet til han. Adressen skriver han på åpneren, snedig… og dette moret gamlefar kostelig.

Etter Padogaen skulle de jaggu et sted til, men det som er så fantastisk på denne turen: du er bare med på det du gidder selv. Så da tok jeg en taxi tilbake til hotellet, og har kost meg med soling og rødvin på taket av hotellet. Nå er det litt hviling på rommet, før vi skal ut på middag.

Snaiks..

Bilde av hele gruppen ved padogaen 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Hue

  1. aslaug auestad sier:

    Kjekt bilde..Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s